Mijn User Paneel

gran canaria boat trips user

gran canaria boat trips

  Gran Canaria ook wel genoemd “het kleine continent”, door de fantastische diversiteit in dieren en planten. Water temperatuur gaat van 18 tot 22 graden zelfs in de winter.Temperatuur, infraestructuur in sport en optimaale condities gerelacioneerd tot de zee en wind,maakt Gran Canaria een perfecte plaats om te zeilen en watersport activiteiten te doen het hele jaar door: een paradijs voor zee liefhebbers.

  In het zuiden van Gran Canaria zijn er boot excursies die jou een dagelijkse tocht aanbieden ,startende in de morgen,vanuit je hotel (we halen je op om 10 a.m.) en we eindigen rond 3 p.m. Wij zullen je ook terug naar je hotel rijden (in de middag). Je hoeft alleen maar ... plezier te maken!

  Waarom kom je niet en geniet je van de adembenemende aanzichten van de kust van Gran Canaria vanuit onze catamaraan? Voor een ervaring om niet te vergeten.

  De bus zal je naar de haven rijden om op de boot te gaan en onze kapitein en bemanningsleden zullen je verwelkomen aan boord. Nu is het tijd om lekker te gaan zitten en de boottocht te beginnen.

  Er zijn snacks en soft drinks aanwezig gedurende de boottocht, en natuurlijk een lekkere lunch naar de activiteiten. (een goede kans om je energie weer op te vullen!)

  Vergeet niet dat je de kans hebt om dolfijnen te zien die normaal naast onze boot komen. Om dieren te zien in het wild is een van de mooiste ervaringen die je kan opdoen met een boottocht met Gran Canaria boat excursies. Op deze cruise ga je verder avontureren langs de kust naar de Perchel baai, zullen we je de adembenemende kliffen en rotsen laten zien waarvan de kust gemaakt is.

  Eenmaal gearriveerd, gasten kunnen snorkelen en het zee leven aan bezichtigen of op de banaan gaan om een leuke ervaring op te doen, ook parasailing (only 25 €/p.p.), jet skying (25 € / 2 personen) of gewoon lekken zwemmen. Met onze speed boot kun je gaan parasailen, een watersport dat je de kans geeft om de kliffen en rotsen te bezichtingen zoals een vogel.

  Wij geven je de kans om te genieten en een onvergeetelijke ervaring te beleven een dag op de Atlantische Oceaan. Ontdek twee van Gran Canaria’s belangrijkste toeristische gedeeltes: Puerto Rico en Puerto de Mogan.

  Alle activiteiten (voorheen genoemd: banane boot rijden, jet ski, snorkelen of parasailing) neemt plaats bij de Perchel baai,dicht bij Puerto de Mogan, waar de meest beroemde onderwater fotografie kampioenschappen gehouden werden, je kunt het beslist niet missen.

  Kom en geniet met Gran Canaria boot excursies, en mis de kans niet!

  Boek deze tocht nu!  Lees meer over deze boottocht

  Misschien geinteresseerd in andere boot tochten...

  Met al deze boten te huur, kan het overweldigend zijn om de juiste boot voor u en uw groep te vinden en te huren.
  Bij Gran Canaria Boat Trips,
  willen we u helpen bij het maken van de juiste beslissing en het vinden van de beste boot binnen je budget en topservice en met het vertrouwen dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
  Daarom hebben we deze handige gids gemaakt om u te helpen Het huren van een privéboot op Gran Canaria!

   Reserveren is eenvoudig!

  • Kies uw favoriete Trip
  • Vul uw gegevens in
  • en u bent klaar!
  Koopgids van Gran Canaria Boat Trips


   ¿Hulp Nodig?

  als u de tocht al weet, geef ons alstublieft de referentie aan.((*)Ref).


  Recensies

  Google Recensies

  Contact with an Agent of Gran Canaria Boat Trips

  Gran Canaria Boot Excursies & Boot Tours & Boot uitstapjes

  Je kan met ons via email,telefoon of whatsapp bereiken..

  Contacteer ons