Mijn User Paneel

gran canaria boat trips user

gran canaria boat trips

  dolfijnen catamaraan glazen bodem gran canaria
  Gran Canaria, omgeven door de mooie waters van de Atlantische oceaan, is een eiland dat zijn bezoekers verschillende activiteiten aanbied om van te genieten onder de zon. Of je alleen bent of met familie, vrienden,vriendin enz., Een boot tocht op Gran Canaria is een must als je het meeste van je vakantie wil maken.
  Door de warme winters en nog warmere zomers, elke tijd van het jaar is een goede tijd om te genieten van een dag uit! Gran Canaria dolfijnen excursies zijn zo ingedeeld dat iedereen er van kan genieten.Je kunt kiezen om te relaxen of een van de vele activiteiten uit te oefenen die we voor je klaar hebben zoals snorkelen of zwemmen of op de bananen boot.

  Jong en oud zullen genieten van de dolfijnen en andere dieren die we kunnen zien, zelfs walvissen kunnen we soms zien. En maak je geen zorgen als we ze niet meteen vinden , onze bemanning op de boot vertelt je waar te kijken. De condities zijn normaal zo ideaal dat wel 29 verschillende soorten gevonden en te bezichtigen kunnen worden vanaf onze boot catamaran. Dit alleen is al een goede reden om te komen!

  Dolfijden tochten zijn geschikt om de familie mee te nemen en de dag samen door te brengen ,door de dolfijnen te bezichtigen. Ze zijn ook ideaal om met je partner door te brengen , heel romantisch ook. En vanzelfsprekend, ze zijn heel leuk om te doen en een mooie ervaring op te doen. Het kan zelfs een goede locatie zijn om een business deal te sluiten!

  Terwijl je wacht op de dolfijnen, kun je van een drankje of een snack genieten.

  Als je je avonturistisch voelt , doe dan een van onze water sport activiteiten.  Booking Exclusieve glazen bodem dolfijnen Excursie/GCT 1


  Exclusieve glazen bodem dolfijnen Excursie
   Open bar & Eten & Tropische vruchten
   Gratis bus transport & Dolfijnen zoeken
   Mooie aanzichten & snorkelen en de banaan
   Vulkanische Rotsen bezoek , Pasito blanco, Dunas Maspalomas & Meloneras.


  Boek deze tocht nu!  Lees meer over deze boottocht

  Laatst gezocht


   Reserveren is eenvoudig!

  • Kies uw favoriete Trip
  • Vul uw gegevens in
  • en u bent klaar!
  Koopgids van Gran Canaria Boat Trips


   ¿Hulp Nodig?

  als u de tocht al weet, geef ons alstublieft de referentie aan.((*)Ref).


  Recensies

  Google Recensies

  Contact with an Agent of Gran Canaria Boat Trips

  Dolfijnen boot tocht met catamaran

  Je kan met ons via email,telefoon of whatsapp bereiken..

  Contacteer ons