Mijn User Paneel

gran canaria boat trips user

gran canaria boat trips

  parasailing op gran canaria

  Parasailing in Gran Canaria is ongetwijfeld een van onze beste watersport activiteiten die je kan doen tijdens de boot tocht of als aparte activiteit op Gran Canaria.  Nog steeds niet genoeg? Wil je nog steeds naar het mooie landschap van Gran Canaria te zien van nog een ander oogpunt? Ieder mens heeft vaak gedroomd om te vliegen als een vogel, het kijken naar de wereld voorbij onder hun voeten. Zoals je nadenken over de vogels van onze catamaran, vind je jezelf willen vliegen als een vogel over de oceaan van Gran Canaria. Op ons rekenen om uw wens uitkomen! Het enige wat je hoeft te doen is het boeken van onze parasailen activiteit en geniet van de tijd van je leven!

  Parasailing is over het aanbrengen van u om een ​​parasailen wind (een soort parachute) en dan het aan een boot. Zodra de boot begint, wordt u up up up uitgevoerd in de lucht! Je wordt knijpen jezelf uit te vinden als je droomt als je je voelt de wind op je gezicht

  Het beste is, je hoeft geen zorgen te maken over hoe om te verhuizen of van richting te veranderen. Onze boot zal alles voor je doen, is dit een leuke rit! Je zult gelukkig glijden over de zee, geniet van het uitzicht als vogels doen.

  Halverwege tussen parachutespringen en andere watersporten, parasailing geeft u de kans om boven de zee om de natuurlijke schoonheid van de Canarische Eilanden te zien. Durf te komen met ons en voel de ervaring!

  Tijdens de vlucht vindt u een grote sensatie van rust,vrede en vrijheid dat u kan proeven en beleven op meer dan 50 m hoogte. Het opstijgen is van onze boot met onze goed opgeleide bemanning en het land zal plaatsvinden heel langzaam naar u terug op de boot te plaatsen.

  Je wilt niet van deze gelegenheid gebruik om Gran Canaria te zien op een manier die u nooit eerder missen! Wonen deze mind-blowing ervaring is slechts een klik van je weg!

  Probeer een andere manier om je vakantie door te brengen, als je te vervelen doet altijd dezelfde dingen als winkelen, zonnen en 's nachts uitgaan, laat die dingen achter en kom met ons een onvergetelijke dag in de buurt van de zee vol activiteiten wonen en fun.

  Als je eenmaal hebt besloten om de geweldige ervaring van het varen met onze catamaran dolfijn boottochten in Gran Canaria te voelen, te profiteren van de gereduceerde prijs bieden wij u voor parasailing. Voor slechts 25 € krijg je een ongelooflijke tijd te leven in de lucht.

  Als je gewoon wilt parasailen gaan hebben we nu uitgekozen een nieuwe spannende parasailing ervaring, zodat je gewoon kunt doen het parasailen als je het ook mooi. Boek online en u zal gaan door de vaardigheid zeker!

  Lees meer

  Misschien geinteresseerd in andere boot tochten...

  Met al deze boten te huur, kan het overweldigend zijn om de juiste boot voor u en uw groep te vinden en te huren.
  Bij Gran Canaria Boat Trips,
  willen we u helpen bij het maken van de juiste beslissing en het vinden van de beste boot binnen je budget en topservice en met het vertrouwen dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
  Daarom hebben we deze handige gids gemaakt om u te helpen Het huren van een privéboot op Gran Canaria!

   Reserveren is eenvoudig!

  • Kies uw favoriete Trip
  • Vul uw gegevens in
  • en u bent klaar!
  Koopgids van Gran Canaria Boat Trips


   ¿Hulp Nodig?

  als u de tocht al weet, geef ons alstublieft de referentie aan.((*)Ref).


  Recensies

  Google Recensies

  Contact with an Agent of Gran Canaria Boat Trips

  Gran Canaria Parasailing

  Je kan met ons via email,telefoon of whatsapp bereiken..

  Contacteer ons