Mijn User Paneel

gran canaria boat trips user

gran canaria boat trips

  snorkelen op gran canaria
  Voel het zee leven rond je, het is gwoon fantastisch!

  Eenmaal als we gestopt zijn in de baai van Perchel, heb je de kans om te snorkelen en meer uit te vinden over het leven "onder" de zee.

  Snorkelen is een gemakkelijke manier om de diversiteit te waarderen en de schoonheid te bezichtigen op Gran Canaria. Wij voorzien je van het materiaal dat bestaat uit een masker en de snorkel en zo heb je de kans om rond de boot te snorkelen en zo verschillende soorten vissen te zien aan de kanarische kust.

  Je kunt zwemmen tussen schoolen van verschillende soorten vissen zoals de mullet, bream, trumpet fish,"fulas", ... En andere vissen voor liefhebbers van de kanarische keuken zoals de "viejas","sargos","galanas"... Je zult soorten zien die je nergens anders kan zien.En als je geluk heb kun je roggen zien en andere verassingen.

  Buiten dat, snorkelen zal de stress uit je nemen voor een middag en je lekker een met de zee kan zijn. Snorkelen is een van de mooiere activiteiten als je er van houdt natuurlijk om te doen en is inbegrepen in de prijs.

  Onze boottocht bied je andere activiteiten , maar niet zo mooi als snorkelen ... Deze activiteit nogmaals is bij de prijs erin dus je kan het niet missen.Je zal geen betere manier vinden om de dag door te brengen.

  Al het materiaal dat je nodig hebt wordt door ons voorzien en is aan boord voor je , maak je alleen zorgen om je eigen te vermaken.

  De snorkel ervaring is fantastisch en de activiteit is echt een poging waardt!

  Een onvergetelijke en relaxte activiteit dat je een verschillende dimensie laat zien van de zee. Dit is zeken een avontuur dat je nog een keer wil doen!  Misschien geinteresseerd in andere boot tochten...

   Reserveren is eenvoudig!

  • Kies uw favoriete Trip
  • Vul uw gegevens in
  • en u bent klaar!
  Lees meer


   ¿Hulp Nodig?

  als u de tocht al weet, geef ons alstublieft de referentie aan.((*)Ref).


  Testimonials

  I booked with grancanariaboattrips my boat trip,
  we saw dolpins and it was great.
  Thanks for a great day !
  Susan, Glasgow.
  Send us your review