Mijn User Paneel

gran canaria boat trips user

gran canaria boat trips

  Deze reis brengt u langs de zuidwestkust van het eiland Gran Canaria, het hoogtepunt van de dag in onze mooie catamaran boot, vanaf Puerto Rico en in de richting van de Perchel baai.

  Als je wilt echt genieten van uw vakantie, mag u niet de kans missen die Gran Canaria boat trips biedt om de dag en in de zon baden te besteden .

  Zoek dan niet verder als je wilt om de magie van onze reizen te ontdekken. Dan zullen we al het werk voor u doen:

  We zullen u ophalen bij uw hotel om 10 uur en neemt u mee naar de haven van Puerto Rico met de bus. De reis begint met hapjes en een drankje aangeboden door onze bemanning.

  Vervolgens zullen we de reis te beginnen op zoek naar dolfijnen, schildpadden en vliegende vissen. Kijken naar zoiets is een prachtige en onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. We zien vaak ook walvissen!

  Daarna gaan we naar de Perchel baai, een plek vol baaien, stranden en prachtige rotsformaties en kliffen, terwijl u ontspannen in de zon bent of geniet van een drankje in de schaduw.

  Zodra we daar te bereiken, zullen we stoppen voor wat extra spannende activiteiten: heb je de kans om te gaan parasailen of huren van een jetski (tegen de gereduceerde prijs van 25e voor een jetski (2 personen max) of parasailing voor 25 € per persoon.

  Parasailing is een van de meest populaire activiteiten hier op Gran Canaria boottochten , opstijgen vanaf de boot en gaan voor een geweldige ervaring met onze professionele bemanning. Dit is uw kans om te zweven als een vogel, vliegen hoog en neer te kijken op de kust. Een heel economische prijs voor zo een prachtige tour. Kom vliegen met ons op!

  Voel je de behoefte aan snelheid? Heb je ooit jet geweest op een jet-ski ? Zo niet, Mis deze kans voor een spannende ervaring met Gran Canaria boottochten. Ook als u een eerder hebben gereden, kunt u de zee te raken op je eigen en zip samen met een grotere snelheid. Jetskiën is vrij eenvoudig. Altijd beschermd door uw zwemvest, zult u rijden de zee voelen van de wind rush van u - een gegarandeerde adrenaline reis! Laat de sensatie van snelheid op zee niet missen, het is opwindend. U zal ook in staat zijn om een ritje op ons nemen banana-boot of ga snorkelen in de buurt, die beide zijn opgenomen in de totale prijs.

  De bemanning die belast zal lunch voor te bereiden op uw energie te stimuleren na deze activiteiten, en de bar biedt frisdranken, bier of rode wijn, zonder extra kosten. Vegetarisch menu is ook beschikbaar aan boord.

  Tot slot zullen we terug naar Puerto Rico komen, terwijl u zich kan ontspannen of zonnen of gewoon genieten van het prachtige uitzicht.

  Zodra we naar Puerto Rico terug zijn, zal de bus u terug naar uw hotel brengen.

  U mag deze ervaring met Gran Canaria boottochten niet missen. We beloven dat het het hoogtepunt van uw vakantie zal zijn, echt cool!  Boek deze tocht nu!  Lees meer over deze boottocht

  Misschien geinteresseerd in andere boot tochten...

  Met al deze boten te huur, kan het overweldigend zijn om de juiste boot voor u en uw groep te vinden en te huren.
  Bij Gran Canaria Boat Trips,
  willen we u helpen bij het maken van de juiste beslissing en het vinden van de beste boot binnen je budget en topservice en met het vertrouwen dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
  Daarom hebben we deze handige gids gemaakt om u te helpen Het huren van een privéboot op Gran Canaria!

   Reserveren is eenvoudig!

  • Kies uw favoriete Trip
  • Vul uw gegevens in
  • en u bent klaar!
  Koopgids van Gran Canaria Boat Trips


   ¿Hulp Nodig?

  als u de tocht al weet, geef ons alstublieft de referentie aan.((*)Ref).


  Recensies

  Google Recensies

  Contact with an Agent of Gran Canaria Boat Trips

  Boot tochten en Gran Canaria

  Je kan met ons via email,telefoon of whatsapp bereiken..

  Contacteer ons