Mijn User Paneel

gran canaria boat trips user

gran canaria boat trips

  jet ski gran canaria
  Ben je klaar om je adrenaline te vergroten?

  Een van onze beste activiteiten is de jet ski, als je op zoek bent naar actie, dan kan je dit niet missen! Eenmaal aan boord, de tocht start en zeilen we over de kust van Gran Canaria. Wanneer we de Perchel baai bereiken, zakken we het anker en bieden we je de kans aan om een van onze activiteiten uit te proberen.

  Als je op zoek bent naar een andere ervaring of van de stress af wil komen, hebben we voor jou de gaafste watersport ervaring die er is op Gran Canaria : de jet ski.

  We willen dat je het meeste van je boottocht maakt; we willen dat je dit onthoud met een glimlach wanneer je weer thuis bent. Dat is waarom zeilen op onze ongelooflijke catamaran boot en zo het mooie zee leven te bezichtigen zal zeker niet het enigste zijn wat je doet gedurende onze boottocht (en we zeggen niet dat het al niet prachtig genoeg is met alleen dit!)

  Tijdens deze bezichtigen en de dieren in hun wilde omgeving te zien ,weten we dat alleen op de boot zijn niet genoeg is , je wil van de boot en dichter bij de zee zijn. Daarom bieden we je de water motor aan , dat is buiten zwemmen de beste manier om zo dicht mogelijk bij de oceaan te zijn: jet ski rijden.

  Rijd een van onze jet skis en je bedankt jezelf voor het besluit. Jet skien is een makkelijke manier om een super leuke activiteit te doen , je zal het zelf uitvinden!

  Je zal op een van onze persoonlijke water scooter, racende op het spetterende water. Je zal ook genieten van de adrenaline en de snelheid voelen van je lichaam. Het is moeilijk om meer te vragen van een water activiteit, maar jet skien kan je dichter bij het water brengen en de ervaring opleveren om de electrische snelheid te voelen.

  Je zal langs de kust kunnen rijden, de rotsen bekijken terwijl je op de jet ski bent , die zichten kun je alleen vanaf die jetski zijn , echt heel mooi en uniek.

  Dit kan een van de meest exotische en aventureerlijke vakantie worden die je maak kan doen. Kom met ons mee en voel de magie om een jetski te rijden.Voor de fantastische prijs voor alleen maar 25 € voor twee personen, zal het een onvergetelijke ervaring worden!

  Booking Jet Ski Safari Avontuur/GCT 8

  Jet Ski Safari Avontuur

   Verkrijgbaar in verschillende formaten.
   Gratis vervoer met Bus.
    Actie Fotos videos beschikbaar.
   Vulkanische grotten bezoeken, Amadores, Tauro, Taurito, Mogan & Perchel en het Gui GUI strand.


  Reserveer nu  Lees Meer

   Reserveren is eenvoudig!

  • Kies uw favoriete Trip
  • Vul uw gegevens in
  • en u bent klaar!
  Koopgids van Gran Canaria Boat Trips


   ¿Hulp Nodig?

  als u de tocht al weet, geef ons alstublieft de referentie aan.((*)Ref).


  Recensies

  Google Recensies

  Contact with an Agent of Gran Canaria Boat Trips

  Jet ski rijden op Gran Canaria

  Je kan met ons via email,telefoon of whatsapp bereiken..

  Contacteer ons